Danskurser

Efter sommaruppehållet startar Dansklubben Nyckeln åter en ny danstermin torsdag den 19:e september i EPIC-studion på Rökerigatan 21, Globen. På söndagarna kommer det finnas tillfälle för träning med coach och ev. också någon extra kurs enligt deltagarnas önskemål.

För de som vill prova-på, ordnas Öppet Hus torsdag 12:e sep kl. 18.00. Du kan då delta i Gratis-Lektioner, som speglar höstens kursutbud enl. nedan. Liksom under kurserna får Du tillfälle att dansa med erfarna hjälpdansare och lärare.

 

HÖSTENS KURSER (med start 19 september; torsdagar kl. 18.00) 

Kl. 18.00 – 18.50         Latindanser

Grund- och fortsättningskurs för den som vill börja dansa Latin eller utveckla sin Latindans på social nivå. Kursen behandlar huvudsakligen Cha-cha-cha och Rumba.

Kl.18.50 – 19.40             Quickstep och Waltz

Grund- och fortsättningskurs för den som vill dansa Standard-danserna Quickstep och Waltz. Danserna blir en fortsättning på det man tidigare dansat. Man får lära sig grundläggande teknik och enkla turer. Under senare delen av kursen tränar man på en baskoreografi.

Kl.19.50 – 20.40             Waltz och Slowfox

Fortsättningskurs i Waltz samt grundkurs i Slowfox för den som vill utveckla sin Waltz och sociala Foxtrot. Kursen kommer att omfatta en utökad koreografi i Waltz samt basfigurer i Slowfox. Dessa båda danser kan utvecklas i det oändliga, varför det är lämpligt att gå denna kurs under två terminer.

Kl. 20.40 – 21.30            Standard/Latin

Fortsättning Ballroom (Standard och Latin) för de som flitigt gått tidigare kurser och vill utveckla sin dans. Denna kurs kan även komma att omfatta exempelvis Tango och/eller någon Latin-dans enligt kursdeltagares önskemål. Kursen kommer att ge utrymme för dansare med olika erfarenhet. Varje dansare eller par kommer att få personligt anpassad undervisning.

 

Om du har frågor kan du kontakta styrelsen via e-mail dansklubbennyckeln@outlook.com eller via telefon. Kontaktuppgifter och övrig info finner du på hemsidan www.dansklubbennyckeln.n.nu

Du är också välkommen att höra av dig med speciella önskemål på kursinnehåll.

 

Kom och dansa med oss!

                                                                       

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)