Danslärare

Kurser i bugg/foxtrot/wienervals

Kurser i 10-dans, dvs Latin och standard

 

Ann Stålhammar

Ann började med pardans som tonåring i Stockholm på 1970-talet och tränades av Gunnar och Birgit Lilja samt av Lorraine Rohdin (flerfaldig världsmästarinna) med make Gunnar. Ann tillhörde tillsammans med danspartnern Robert Joelsson Sveriges bästa tiodanspar på 1980-talet och representerade Sverige vid tävlingar utomlands.  De senaste tio åren har Ann tränats av bl a Rolf Lindberg.

Ann är utbildad danstränare inom Danssportförbundet och har varit med att starta högre Danssporttränarutbildningar tillsammans med Cecilia Lazar. Ann tog examen februari 2016 i Standard, bronsnivå (associate), och i Latinamerikansk dans, silvernivå (licentiate), samt har under 2016 påbörjat domarutbildning. 

Ann är utbildad logoped och arbetar vid Logopedmottagningen Stureplan i Stockholm.

Ann vill dela med sig av den dansglädje hon känner och hjälpa andra att utvecklas så som de själva önskar.

Anns motto är: ”Gör dansen till Din”.

 

 

 erik.jpg

Erik Lucht

Erik är medlem i styrelsen för Sveriges Dansorganisation (SDO) och är i huvudsak skolad av Gunnar & Lorraine Rohdin (Stockholm) och Frank & Linda Venables (London). Erik har undervisat både nybörjare och avancerade dansare i 10-dans under flera år, är av SDO utbildad danspedagog och domare på danstävlingar.

Erik Lucht har tävlat i svenska eliten (vuxen A-klass) i 10-dans och representerat Sverige på ett flertal internationella tävlingar så som NM, EM och VM i standarddanser under 70- och 80-talet. Erik och hans dåvarande partner Elisabet Däckmark (fd Pettersson) var under 80-talet ett av Sveriges bästa 10-danspar.

Erik är leg. tandläkare, har doktorerat i medicinsk mikrobiologi och har varit verksamhetschef för vårdcentraler i Stockholms läns sjukvårdsområde.

Eriks motto är: Dansa dig frisk och glad”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)